Szolgálati közlemény 3.

2016. május 13.

Egy évvel ezelőtt, az ellenem folyó eljárások kezdete után 5 évvel megfogadtam, hogy megpróbálok aránylag normális életet élni, nem foglalkozom folyamatosan a büntetőügyekkel, nem blogolok állandóan, hanem olyan dolgokkal töltöm az időmet, mint a normális emberek :)

Nos, ez nem teljesen sikerült, köszönhetően a Szolnoki Törvényszék Sukoró-ügyben hozott pofátlan, primitív, jogtipró és tisztességtelen ítéletének.

Most, az ügyészség mai közleménye után újra élesben folyik a harc. Ahogy eddig, úgy ezután is nyilvánosságra fogjuk hozni az eljárás összes iratát. Nekünk nincs titkolnivalónk, folytatódik tehát a blogolás.

A bejegyzés trackback címe:

https://tatraimiklos.blog.hu/api/trackback/id/tr428690428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SacraCorona2010 2016.05.19. 16:52:18

Az elsőfokú ítélet olyan fokon megalapozatlan, és annyira tele van eljárási hibákkal, hogy a jogi egyetemen mint ,,állatorvosi lovat" lehetne ismertetni, rámutatva az ötvenes években hozott koncepciós perekkel való eljárásjogi hasonlóságokra.

Gina Lovag 2016.05.29. 13:37:20

Csodálkoztam is, hogy hogy bírja ... ennyi aljas per mellett még blogot is vezetni róla. Én lélekben Önökkel vagyok, drukkolok :)
süti beállítások módosítása