Gyurcsány a politikai gyávaságról

2013. augusztus 22.

Császy Zsolt azon kérdésére, hogy vajon a nyomozás elrendelése után, 2009-ben a kormány miért nem állt ki a projekt mellett, Gyurcsány a következőt válaszolta: „A politikai gyávaság és inkompetencia megítélése nem ezen eljárás tárgya.”

A kihallgatás befejeződött.

A bejegyzés trackback címe:

https://tatraimiklos.blog.hu/api/trackback/id/tr775470712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stradlin 2013.08.22. 11:53:44

Csak nem Bajnaira és Oszkóra célzott? :)

Stradlin 2013.08.22. 13:27:34

Én elhiszem, hogy ebben az ügyben ártatlan Gyurcsány és csak bele akarták rángatni, de annyi sötét dolog történt a kormányzása idején, hogy az már több, mint gyanús.

Az ő kormányzása idején tette az egyik legelismertebb rendőr, a Döglött Ügyek Osztályának egykori vezetője,Kovács Lajos, hogy nincs meg a politikai akarat egy bizonyos ügy befejezésére. Magyarán a hatóság alatta sem volt független, tehát egy szót sem szólhat. privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=Hirmix&AN=portikrisko&MN=Hirmix&LN=Hungarian
süti beállítások módosítása