Budai nem fizet - mehet a végrehajtó a minisztériumba?

2013. augusztus 07.

Immár több, mint két hónapja, hogy a Fővárosi Ítélőtábla jogerősen is megállapította: Budai Gyula hazudott, amikor azt állította, hogy közpénz került hozzám. Az ítélet szerint az M1 Az Este, illetve a TV2 Tények című műsorában elnézést kell kérjen, valamint 1 millió forint kártérítést kell fizessen. Minderre az ítélet kézbesítését követően 15 napja van.

Én július 15-én kaptam meg az írásos ítéletet - felteszem, Budai is akkortájt kellett megkapja. A 15 nap másfélszeresen eltelt, se bocsánatkérés, se pénz nem érkezett. Lehet, hogy a nagy elszámoltató direkt nem veszi át az ítéletet, és ugyanígy lehet az is, hogy egyszerűen nem hajtja végre. Egyelőre könnyen teheti, mert a nyári ítélkezési szünet miatt augusztus 20-ig a fű sem nő a bíróságokon. De nyár végén kiderül minden. A postás elől bujkálhat ugyan, de a végrehajtó elől nem sokáig. Furcsa lesz, amikor ősszel a bírósági végrehajtó tiltja le az államtitkári fizetést. De így legalább Budai történelmet írhat - még ha nem is úgy, mint eredetileg gondolta...

A bejegyzés trackback címe:

https://tatraimiklos.blog.hu/api/trackback/id/tr295449355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása