Nem hiába dolgozott az ügyészség: Gyurcsány a bíróság előtt!

2013. augusztus 22.

Na nem úgy, de ez végül is mindegy. Végre lendületet vesz az elszámoltatás :)

A mai kihallgatással az ügyészség válláról lekerül a teher, hiszen az alapvető elvárásokat teljesítik. Ma végre elkészülhetnek azok a vágóképek az éppen induló választási kampányra, melyek a volt miniszterelnököt a bíróságon  ábrázolják. Kis szerencsével még néhány bv-őr is rákerülhet a felvételekre a folyosón. Jöhetnek az öles szalagcímek, miszerint Gyurcsánynak a bíróság előtt kell számot adnia tetteiről. 

És nincs kétség, ő számot is fog adni. Már jó előre beharangozta, hogy legalább annyira fogja elküldeni az ügyészséget a fenébe, mint azt gyanúsítotti kihallgatásán tette. Nyilván erős politikai beszédet fog mondani, és a nagy ellenzéki jelöltkeresési szerencsétlenkedés közepén ismét nyilvánvalóvá válik: ő az egyetlen számottevő politikus, aki közérthetően tud és akar harcot vívni az orbáni rendszerrel, aki világosan elküldi őket a fenébe. Gyurcsány tehát csak nyertesen jöhet ki a mai napból, és nyilván ez a célja is.

Mindkét oldal begyűjti tehát a politikai hasznokat, és és ezzel szinte véget is ér a felhajtás az ügy körül. A fővárostól messze, az érdektelenségbe telepített büntetőügy már rég ellaposodott, a lakájmédia szerint is kudarc, és rendszerint a Hír TV tudósítóján kívül senkit nem is érdekel. Hogy mikor és hogyan lesz vége, szinte érdektelen. Csak a semmi tartson ki tavaszig.

A bejegyzés trackback címe:

https://tatraimiklos.blog.hu/api/trackback/id/tr865470489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stradlin 2013.08.22. 09:39:26

És ki fog tartani tavaszig? Nem lesz korábban ítélet?

Stradlin 2013.08.22. 09:50:52

"Nyilván erős politikai beszédet fog mondani, és a nagy ellenzéki jelöltkeresési szerencsétlenkedés közepén ismét nyilvánvalóvá válik: ő az egyetlen számottevő politikus, aki közérthetően tud és akar harcot vívni az orbáni rendszerrel, aki világosan elküldi őket a fenébe. " Én annyira nem dicsérné ezt a politikai kalandort. Ami most van, azt neki köszönhetjük (mert nem mondott le), értve ezalatt a túl erős fideszt, pedig 98-02 között mennyire meg voltam velük elégedve és össze voltam törve tizenévesen, hogy elvesztették a választást, ma már más a véleményem Orbánékról, megérdemelnék, hogy bukjanak. Én nem kívánom vissza 2006 március 15-éd, amikor kommandósok voltak mindenütt, állítólagos terrorfenyegetés miatt, aztán szeptemberben emiatt mondtak le naggyűléseket, mert szerintük -a SIS által szerintem már rég likvidált- Sátor Lajos akar robbantani Budapesten. Aztán jött 2006 október 23. , azeszement ötletei és kormányzása, akémügy (nem hiszem el, hogy az egész eljárás kamu, az ő felelőssége Galambos tevékenysége), aztán Laborc sörözése Portikkal, a korrupciós ügyek stb... Ez mind az ő regnálása alatt volt. Hát kösz, mégegyszer nem kérnék belőle. :)))

zsobal 2013.11.07. 15:18:00

Tisztelt Tátrai Miklós!

Nagyon hasznos volna, ha kitenné az ügyeivel kapcsolatos összes dokumentumot, mert ezek fontos adalékai a koncepciós pereknek, amelyeket a kutatók így feldolgozhatnak.
süti beállítások módosítása