Sukoró-tárgyalás: csak a vádról nincs szó

2013. május 15.

Reggel óta tart a tárgyalás, az ebédszünetig szó sem esett a vádról. Az ügyészség képviselője először azt indítványozta, hogy eljárási hibák miatt kerüljön sor több mint 10 tanú újbóli meghallgatására. A nyilvánvalóan időhúzási célú indítványt a bíróság elutasította.

Fél 10 óta a Pénzügyminisztérium volt főosztályvezetőjét hallgatja meg a bíróság, a tanút még mindig az ügyészség kérdezi. A kérdések között egyetlen olyan sem volt, amely az MNV telekcsere eljárását érintette volna. Nándorfehérvári terem Gyurcsánnyal, kaszinópályázat 2009-ben, dolga-e a Pénzügyminisztériumnak Magyarországi befektetéseket segíteni - ezeket a kérdéseket rágjuk órák óta. Hogy a vádlottak mit csináltak 2008. nyarán, arról ezidáig egy árva szó sem esett. Időhúzás a köbön :(

Frissítés: 14.15-kor, a 6. órában elhangzott az első kérdés a váddal kapcsolatban:

"Tátrai Miklós: Volt-e ismereted 2008-ban az MNV csereeljárásáról?

Tanú: Nem."

A bejegyzés trackback címe:

https://tatraimiklos.blog.hu/api/trackback/id/tr885301362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása