Egy korrekt hatósági eljárás - Császy gyanúsított 4.0

2012. március 27.

Sok interjúban elmondatm már, mennyire szembetűnő a jobboldali sajtó jólértesültsége, és rajta keresztül a hatóságok közvélemény-befolyásoló szándéka a politikai elemeket is tartalmazó büntetőeljárásokban. Íme ehhez egy újabb adalék:

Az imént hívott fel kedvenc bűntársam, Császy kolléga. Érdekes beszélgetésben volt része.

Ugyanis, hogy felhívták a HÍR TV Hiradójától, és interjút kértek tőle az újabb meggyanúsítása ügyében. Miben??? - kérdezte Zsolt. Hát a Józsefvárosi ingatlanok értékesítése miatti gyanúsítás kapcsán - hangzott a válasz. (Császy 2002 körül a józsefvárosi vagyonkezelő cég ig-elnöke volt). "De hát ilyen ügyről nem is tudok, senki nem keresett, pláne nem gyanúsítottak meg"-válaszolta Zsolt.

Tudvalevő, hogy valaki onnantól gyanúsított, hogy azt a hatóság VELE hivatalosan, írásban közölte.

Két dolog történhetett tehát:

1. A HÍR TV-t valaki félrevezette.

2. A rendőrségen valaki felcserélte a hivatalból értesítendők sorrendjét, és előbb szólt a fideszes sajtónak, mint az érintettnek.

Azt hiszem, nem volna illő fogadásokat kötni, melyik az igaz. Biztosra ugyanis az ember nem fogad...

Mindenesetre Zsolt most otthon ül, elővette a szekrényből az ilyen alkalmakra tartogatott bőröndjét és várja a rendőröket. Ha esetleg a hatóság is olvas blogot: nem kell sietni, nem fog megszökni.

A bejegyzés trackback címe:

https://tatraimiklos.blog.hu/api/trackback/id/tr464343992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stradlin 2012.03.27. 18:56:00

Ha ez igaz,akkor ez tényleg szégyen...

Stradlin 2012.03.29. 10:43:21

Hogy,ne csak "szúrkálódjak",Császy Úrnál az jutott eszembe,hogy a polgári peres bíróság cáfolja az ő egyik gyanusításának az alapját,miszerint utasította az értékbecslőt a hamis értékbecslésre a sukorói ingatlanoknál.Ezek szerint ha utasított is ugyan,akkor sem törvénysértésre.Hiszen ott a polgári bíróság szerint nincs értékaránytalanság.
süti beállítások módosítása